Städservice Mattstäd


Bohus

Gillar du service? Vi ÄLSKAR service! Det är därför vi är ledande på kontorsstädning i Göteborg! Gör som 800 andra göteborgsföretag - välj BOHUS som leverantör av städ- och servicetjänster.


Adress

Exportgatan 18
42246  HISINGS BACKA


Dala Service AB

Dala Service AB bildades 1990 och vi har upplevt en positiv utveckling och expanderat kraftigt. Vi strävar alltid efter att hålla så hög kvalitet som möjligt och bibehålla vår höga flexibilitet. Vi strävar också efter att ha 100% nöjda kunder.


Adress

Prins Augusts vägen 10
0  793


Kajsa's städ & Service AB

Vi är ett renodlat serviceföretag med rötterna i städbranschen. Vårt utbud är centrerat kring olika typer av städtjänster för både företag, centrumstäd offentlig förvaltning och privatpersoner. Dessutom erbjuder vi närliggande tjänster i form av snöröjning och vaktmästeri.


Adress

Stensätravägen 3
12739  SKÄRHOLMEN


RH Gruppen i Syd AB

RH Gruppen utför lokalvård och fönsterputsning till både företag och privatpersoner, samt renovering och återställning av alla sorts golv. Vi har både kompetens, personal och utrustning att utföra alla sorts arbeten inom vår bransch.


Adress

Tubba Torg 5
37432  KARLSHAMN


KLINAB Klarin & Lundin AB

Med vår idé blir det enkelt. Du ringer ett samtal & får tillgång till alla tjänster som krävsför att skapa en trivsam & ren miljö från golv till tak, fasad & interiör. Vi finns tillgängliga dygnet runt. Vi gör besök för att & skräddarsy offerten.


Adress

Prästgatan 2
41666  GÖTEBORG


Maskinstädning A Nilsson AB


Adress

Box 31010
40032  GÖTEBORG


UmeFresh Städservice

Vi arbetar med Umeås näringsliv, både företag & privatpersoner. Vi har många års erfarenhet. Ett miljöanpassat städbolag med hög kvalitet & förmånliga priser samt service som främsta mål. Du kan alltid kostnadsfritt få råd & fråga om pris & offert.


Adress


0  


Trestads Mattvätt & Höjdarservice

Utför höghöjdsjobb, fönsterputs, matt- och möbeltvätt.


Adress


0  


Activa Servicepartnerm AB

Vår affärsidé är att skapa trivsel på arbetsplatsen genom hög städkvalitet så kunden kan koncentrera sig på sin huvudverksamhet.


Adress

Mobiltfn Box 190
24522  STAFFANSTORP


Inter Service Scandinavia AB


Adress

Ånäsvägen 44
41668  GÖTEBORG


Senaste sökningarna
Slumpad Städservie