Städservice Förskolestädning


Rengörare Näslund AB

Städning av kontor, offentlig miljö, skolor, sjukhus, varuhus, trappor, industrier. Vi har hjälpt företag att öka trivseln bland medarbetare och kunder i över 30 år. Med fler än 200 anställda hjälper vi idag över 200 företag.


Adress

Ingemarsgatan 1A
11420  STOCKHOLM


Hemro Städ AB

Ens hem är ens borg o det är där du vill känna frid o stressfri tillvaro. Därför kan vi erbjuda dig alternativ som kan bidra till avkoppling, vare sig det gäller återkommande vecko- eller storstädning eller om du flyttar så kan vi bistå med tjänster som underlättar din vardag.


Adress

Kommendörsgatan 28
11448  STOCKHOLM


Polarstäd i Stockholm AB

Sluta leta! Polarstäd är rätt städleverantör för Er. Ingen kund är för liten, inget uppdrag är för stort.


Adress

Hornsgatan 43
11849  STOCKHOLM


Västmanlands Städ - och Flyttjänst AB

Västmanlands Städ- och Flyttjänst AB erbjuder högkvalitativa lösningar på alla form av lokalvård och specialstädning. Vi finns även i Dalarna, Södermanland, Örebro och Enköping. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9002.


Adress

Vagnbodsvägen 3
72480  VÄSTERÅS


Bohus

Gillar du service? Vi ÄLSKAR service! Det är därför vi är ledande på kontorsstädning i Göteborg! Gör som 800 andra göteborgsföretag - välj BOHUS som leverantör av städ- och servicetjänster.


Adress

Exportgatan 18
42246  HISINGS BACKA


Jaffa Städ & Fönsterputsning

Vi riktar oss såväl till företag som privatpersoner & företagskunder inom Stockholm & Uppsala län. Vi arbetar målmedvetet med hög kvalitet & service.
Insta 800


Jaffa Städ har idag insta 800 - en internordisk standard som definierar städkvaliteten & är den första tjänstestandarden.


Adress

Verkstadsgatan 2
75323  UPPSALA


Dala Service AB

Dala Service AB bildades 1990 och vi har upplevt en positiv utveckling och expanderat kraftigt. Vi strävar alltid efter att hålla så hög kvalitet som möjligt och bibehålla vår höga flexibilitet. Vi strävar också efter att ha 100% nöjda kunder.


Adress

Prins Augusts vägen 10
0  793


Kajsa's städ & Service AB

Vi är ett renodlat serviceföretag med rötterna i städbranschen. Vårt utbud är centrerat kring olika typer av städtjänster för både företag, centrumstäd offentlig förvaltning och privatpersoner. Dessutom erbjuder vi närliggande tjänster i form av snöröjning och vaktmästeri.


Adress

Stensätravägen 3
12739  SKÄRHOLMEN


Friday Riv, Städ och Bygg AB

Friday är ett framåtsträvande bolag som jobbar med städning, rivning, betonggolvslipning, byggarbeten, flytt, bud och uthyrning av personal. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda en första klassig service till rimliga kostnader. För mer info se hemsidan.


Adress

Djupdalsvägen 7
19251  SOLLENTUNA


Backens Fönsterputs & Lokalvård HB

Lokal städfirma som utför dagligstäd samt kvällsstäd och innehar F-skattesedel. Flyttstädning, fönsterputsning, golvvård, armaturrengöring samt hushållsnära tjänster m.m. Ring för mer information.


Adress

Skillingvägen 2
90360  UMEÅ


AT Städning

Vi har lång erfarenhet och uppdragen har bra kvalité och är prisvärda. Öppet alla dagar! Givetvis har du som kund garanti! Välkomna!


Adress

Benvägen 39
72352  VÄSTERÅS


Alltistäd i Uppsala AB


Adress

Bergsbrunnagatan 28
75323  UPPSALA


JACA Entreprenadstäd

Vi erbjuder professionell städning.


Adress

Götgatan 3
76144  NORRTÄLJE


Städexpressen i Lund AB

Vi är en pålitlig städfirma som utför alla sorters städning: flyttstädning, kontorsstädning, byggstädning med mera. Vårt mål är att alltid ha nöjda kunder och det försöker vi uppnå genom att ha en trevlig och noggrann personal och genom att sätta våra kunder i centrum.


Adress

Skarpskyttevägen 7
0  221


ADLERSONS FÖNSTERPUTS & STÄD AB

Utför fönsterputs och städ med kvalitet i kvantitet. Vi utför städning både hos privatpersoner och på företag.


Vi städar fem dagar i veckan året runt. På dina villkor och efter dina önskemål. Du bestämmer dag, tid och antal tillfällen.


Adress

Instrumentvägen 2
12653  HÄGERSTEN


Lunda Clean AB

Vi utför städning åt privatpersoner och företag. Vår personal är pålitlig och flexibel. Med miljömärkta produkter är vårt mål att du ska vara nöjd. Lunda Clean garanterar dig som kund renhet och kvalitet till ett bra pris.


Adress

Skiffervägen 102
22478  LUND


Euro FloorCare AB

Vi levererar ett fläckfritt resultat med stor servicevilja och höga krav på miljövänlighet.


Adress

Älta Idrottsvägen 10A
13833  ÄLTA


Sörmlands Städservice AB


Adress

Bondegatan 18
64532  STRÄNGNÄS


Täby Städservice

Vi utför jobb i och utanför hela Stockholm. All slags städning, Snabb service & garanti på alla arbeten. Vi har mycket goda referenser.


Vi vänder oss till företag, samt privatpersoner som vill ha ett bra arbete utfört. Vårt mål är att det är rent & ni som kund är nöjd


Adress

Box 6024
18706  TÄBY


Senaste sökningarna
Slumpad Städservie